Borovi fenyő járó hajópadló és egyéb anyagok belső terekbe

2024. 04. 24. | Blog

A borovi fenyő járó hajópadló fózolt változatban is kapható. Ez a fa fajta egyszerre látványos és sokoldalú is, burkolatnak ideális választás.

A belsőépítészetben szintén kedvelt alapanyagnak számít a valódi fa, azon belül is a jól megmunkálható fenyő. A fenyőből nemcsak bútort lehet gyártani, hanem időtálló és esztétikus burkolatot is. Ha burkolatról van szó, akkor padlóra vagy akár falra rögzíthető anyagokról is beszélhetünk.

Hajópadló fenyőből

A hajópadló egyike azoknak a fa burkolatoknak, amiket előszeretettel rendelnek nappaliba, hálószobák padlójára. A hajópadló látványos burkolat, ami rendkívül stílusos is egyben. Elegáns hatást kelt és kiválóan passzol lakások, házak igényesen kialakított beltereibe.

A hajópadló hagyományos alapanyaga a fenyő, ami a hajók padlózatának mintájára készült. Többféle felületkezeléssel is készülhet, amiknek köszönhetően más hatást lehet elérni látványban és érzetre is.

A fózolt faanyagot körülbelül 45 fokos szögben vágják be a széleinél, így kap a faelem éleket. Az elemek összeillesztésénél nem alkotnak egybefüggő felületet, hanem vékony bemélyedések választják el azokat egymástól. A vékony vonalak esztétikusabbá teszik a burkolatot.

Fenyő beltéren

A borovi fenyő fózolt hajópadló ideális falak burkolására, a járó változat pedig padlóhoz, beltéri járófelületekhez. A fenyő további formái lehetnek még a gerendák és a lambériák. A borovi fenyő lambériák nemcsak falakhoz, de mennyezethez is felhasználhatóak, a gerendák pedig többek között galéria építéséhez is.

A faanyag kereskedésünkben kiemelt szerepet kap a borovi fenyő, mert keresett és minőségi fa fajtáról van szó. A fenyőt ajánljuk a belsőépítészeti kivitelezésekhez is, mert strapabíró és mutatós fája ideális burkolatnak. Amennyiben kültéren vagy beltéren szeretne fával dolgozni, keressen minket bizalommal! A kínálatunkban megtalálja a terveit kiegészítő faanyagot, méghozzá kedvező árban!

Minden érdeklődőnek szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre, a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén.