Fózolt hajópadló

AkcióKapcsolat

Borovi hajópadló 19x110x4000 mm „AB” 4990​ Ft/m2 – akció 4690 Ft/m2

Borovi hajópadló 19x120x4000 mm „AB” 4990 Ft/m2

Profilban elkülönül a lambériától. A hajópadló úgynevezett zárt profilú, mely összerakva esztétikust megjelenést biztosít. Vastagsága révén ajánljuk faházak oldalburkolására, kocsibeállók, szaletlik mennyezetének burkolására, melyre közvetlenül zsindely is tehető, mivel a zsindely lerakásához használatos szög nem fog átütni a hajópadlón.

Borovi fenyőből készül 19 mm vastagságban, AB, B, C minőségi osztályokban.

Mennyiségi korlátozás nincs, akár egy szálat is vásárolhat!

Áraink bruttó árak és forintban értendők.

Egyes termékeinkből elérhető 4 méternél rövidebb kiszerelés is.
Továbbá egyes méreteinkből elérhető „C” minőségi osztályba sorolt termék is.

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t.

Várjuk megkeresését elérhetőségeinken!

Minőségi osztályok:

A fózolt hajópadló az alábbi minőségi osztályokban kapható:

"AB" minőségi osztály:

  • az „AB” minőségi osztályba sorolt termékek akár natúr vagy átlátszó lakk felületkezeléssel is esztétikus megjelenést biztosítanak.

"B" minőségi osztály:

  • minden szál többé-kevésbé elszíneződött felületű.

"C" minőségi osztály:

  • minden szál kieső csomót tartalmaz, színeződésmentes és elszíneződött szálak egyaránt.

Ezen termékünk – vastagsága révén – kiválóan alkalmas kültéren történő alkalmazásra, többek között eresz lezárásaként, főként zsindely tetőfedés alá, favázas kerti házak külső falburkolataként, de ugyancsak felhasználható beltéri könnyűszerkezetes falak, térelválasztók záró burkolataként is.
Kültéri alkalmazásakor – a fa élettartalmának meghosszabbítása érdekében – minden esetben javasolt a a szakszerű felületkezelés.

Fózolt hajópadló – a lambériához hasonlóan – borovi fenyő alapanyagból készül.

Ismerkedjen meg a fózolt hajópadlóval!

fózolt hajópadló

Szeretne olyan melegburkolatot találni, amellyel könnyű dolgozni? Ismerkedjen meg a fózolt hajópadlóval, amely megfelel az igényeinek!

Manapság sokféle vevői igénnyel lehet találkozni a melegburkolatokkal kapcsolatban. Gyakori elvárás például az, hogy az alapanyagok felhasználása ne legyen körülményes, hosszadalmas. Egyrészt így hamar be lehet fejezni a munkálatokat, másrészt véletlenül sem ronthatják el az emberek a burkolást, így az minden szempontból hibátlan lehet.

Ismerkedjen meg a fózolt hajópadlóval!

Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései a melegburkolat kiválasztását illetően, érdemes lehet a fózolt hajópadlót választani.

A hajópadlók az utóbbi években ismét előtérbe kerültek, ugyanis felhasználásukkal igazán egyedi, hangulatos környezetet lehet létrehozni. Ebből a burkolatból kétféle típus létezik, a járó és a fózolt.

A fózolás a faanyag széleinek 45 fokos levágását takarja, ami az 1mm-es mikrofózolástól a 5mm-es fózolásig is terjedhet. Az eljárás történet két vagy négyoldalon, a funkciója pedig mindig ugyanaz: a le- vagy felrakott anyagok közötti rést varázsolja esztétikussá. Ezt sokszor alkalmazzák a svéd és hajópadlók esetében is.

Hibátlan esztétika

A fózolt hajópadlót az egyszerűség mellett azért is érdemes választani, mert felhasználásával valóban igényes és esztétikus képet lehet létrehozni. Ezt hosszú távon élvezhetik az emberek, mivel a fózolásnak köszönhetően a faanyag könnyebben tűri a vetemedést.

Ha a könnyebb utat választja, nem kell a hibátlan összképről sem lemondania, válassza bátran a fózolt hajópadlót, aminek lerakása roppant egyszerű! Ügyfeleink számára minőségi megoldásokat kínálunk, megéri körbenézni a választékban. A hajópadlókat saját üzemünkben gyártjuk le, ahol korszerű technológia érhető el az előállításhoz.

Kiváló ajánlatokkal várjuk a vásárlókat, garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékek minőségével. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.