Minőségpolitika

BemutatkozásKapcsolat

A Kalapos Faipari Kkt. fő tevékenysége a lambéria és hajópadló gyártása és értékesítése. Magyarországra koncentrálva arra törekszünk, hogy termékfejlesztéseinkkel, termékeink minőségével, szolgáltatásaink színvonalával hozzájáruljunk a magyar faipar versenyképességéhez. Egyenrangú alternatívát szeretnénk nyújtani a régió lakossága számára, a termékek minőségében és speciális megoldásokban egyaránt.

Célunk, hogy a rendelkezésre álló korszerű gépekkel és technológiákkal, az ezt működtető, magasan képzett munkatársak elkötelezett együttműködésével, a minőségi előírások folyamatos szem előtt tartásával biztosítsuk, hogy vevőink mindig kiváló termékeket kapjanak, és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

A minőségirányítás a vezetők kiemelt feladata és felelőssége. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségfejlesztési tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

A Kalapos Faipari Kkt. biztosítja, hogy minden munkatársa megismerje a vállalat minőségpolitikáját, valamint a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, alkalmazásainak módszereit, az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeit.

Kalapos Pál
ügyvezető

Tanúsítvány: