Tetőléc és Stafni

AkcióKapcsolat

Tetőléc és Stafni termékleírás

Gerenda
gerenda
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Gerenda
gerenda
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
previous arrow
next arrow

Tetőléc és Stafni árak

Méret, mm
Hosszúság, mm
M3/Db
Ár Ft
30*50
3000
0,0045
230 Ft/fm
30*50
4000
0,006
250 Ft/fm
30*50
5000
0,0075
250 Ft/fm
50*50
4000
0,01
415 Ft/fm

Áraink bruttó árak és forintban értendők.

Méretpontos tetőléc igény szerint

A tetőfedéshez faanyagra van szükség, méghozzá méretezett, a célnak megfelelő lécekre. A tetőléceket és egyéb faanyagot megtalálja a gyömrői kereskedésünkben.

Az épületnek tető kell

Egy épületnek tetőre van szüksége, különben védtelenné válik az időjárással szemben. A tető csak akkor tudja teljesen betölteni a funkcióját, ha a tervezése és a kivitelezése is kifogástalan. A szakembernek össze kell válogatnia a tető alapanyagait mennyiség, méret, anyag alapján, majd a helyükre illeszteni és rögzíteni őket. 

A tetőt két, alapvető építőanyag alkotja, az egyik a faléc, a másik pedig a cserép, illetve ennek változatai. A stabil tetőszerkezet tetőlécekből, stafnikból épül fel, amiket a mesteremberek választanak ki és rögzítenek.

tetőléc

Tetőlécek a tetőszerkezetben

A tetőlécekből több fajta is létezik, ezeket a készülő tetőszerkezet anyagigénye alapján választják ki a szakemberek.

A stafni vagy párnafa nem más, mint a tetőszerkezethez való, gyalulással megdolgozott faanyag. Nagy teherbírás jellemzi, alátámasztja a tetőt. 

A Bramac léc általában 30×50 mm-es keresztmetszetű, több méter hosszú faléc. A tetejére kerül a hőszigetelő anyag, a fólia, tehát minden, ami a tető alatt, a tetőszigeteléshez csak szükséges.

Milyen a jó tető?

A jó tetőhöz kiváló minőségű faanyag kell, olyan, ami maradéktalanul ki van szárítva, gyalult, felületkezelt, válogatott fa. Az erős, megmunkált lécek képesek csak elbírni a cserepek súlyát. A fa természetes anyag, sokoldalú és jól kezelhető, ami hosszú távon meghálálja a bizalmat.

Amennyiben eltérő keresztmetszetű vagy hosszúságú lécekre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A vásárlóinknak igényre szabottan tudunk tetőléceket biztosítani.

Ezen kívül vállalni tudjuk a fűrészáru gyalulását és faanyag-védelemmel való ellátását is. Ajánlatért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Érdemes minket választani, mert a vásárlóink hűségét megjutalmazzuk. A szakember törzsvásárlóinknak biztosítjuk gyalukéseik ingyenes élezését 17 centiméter szélességig.