OSB lap

AkcióKapcsolat
Bruttó egységárak:

8 mm vastag: 4550 Ft/tábla

10 mm vastag: 5190 Ft/tábla

12 mm vastag: 6090 Ft/tábla

15 mm vastag: 7590 Ft/tábla

18 mm vastag: 9090 Ft/tábla

22 mm vastag: 11.100 Ft/tábla

A tábla mérete minden vastagság esetén 2500×1250 mm

Az OSB több rétegű, irányított forgácselrendezésű, speciális ragasztással készült faforgácslap.
Az OSB-t faforgácsból készítik viasszal és ragasztóval keverve, egy-egy OSB lap préseléssel kerül előállításra hozzávetőleg 50 rétegből.
Könnyen megmunkálható, magas szilárdságú, formatartó anyag.
Az OSB-3 típusú teherhordó elem akár nedves környezetben is jól használható.
Felülete csiszolatlan, otthonos, meleg hatású.
Csomó – és vetemedésmentes, jól csavarozható és szegezhető.
Az OSB-3-al akár közepesen nagy távolságok is áthidalhatók.

obs lap

Kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

Miért érdemes OSB lapokat felhasználni?

Hallott már az OSB lapokról, de még nem került sor az alkalmazására? Érdemes az előnyeit kihasználni, hiszen számos esetben nyújtanak kiváló megoldást

Az építőiparban rengeteg termék felhasználására kerül sor rendszeresen. Folyamatosan zajlanak az építkezések, a felújítások, és különböző szerkezetek kivitelezésére is sor kerül. Napjainkban egyre szélesebb körben ismert és kedvelt az OSB lap, amely sokrétű megoldást kínál számos területen.

A faanyagok piacán népszerű faforgácslap kiváló ár-érték arányú építőanyag. Az OSB lap, más néven Oriented Strand Board irányított szálelrendezést jelent, ami utal a termék állapotára. Környezetbarát módon kerül sor a gyártásra, így ezt illetően is elégedett lehet mindenki. 

OSB lap

Milyen előnyökkel jár még az OSB táblák alkalmazása?

  • Nincsenek bennük gyengébb szilárdságú pontok.
  • Göcs- és vetemedésmentesek.
  • Egyszerűen megmunkálhatóak.
  • Kiválóan alkalmasak a csavar- és szegtartásra.
  • Mérsékelten vízállóak, jó kopásállósággal rendelkeznek.
  • Sokcélú felhasználást tesznek lehetővé.

A mérsékelt vízállóságra vonatkozik az OSB 3 jelölés, ezért ezt érdemes figyelembe venni. Ha nedves környezetben, esős helyen van szükség az alkalmazásra, tanácsos ezt választani. A minőségi osztályaik szerint OSB 2 főként beltéren javasolt, az OSB 4 pedig nedvességtűrő építőanyagként is kiválóan funkcionál, mint például könnyűszerkezetes ház építésénél.

A méretek eltérőek, a célnak megfelelően rendelheti meg a legmegfelelőbb termékeket. A vékonyak kevésbé strapabíróak, de rugalmasak. Ezeket fal és mennyezet burkolására, tető alsó síkjába érdemes beszerezni. A közepes vastagságúak masszívabbak, így zsaluzáshoz, falburkoláshoz bátran megrendelhetőek. A legvastagabb, 30-40 mm-es OSB lapok nagy teherbírással jellemezhetőek, ezáltal kitűnően töltik be a szerepüket építési munkálatok során. Járófelületek, színpadborítás, dobogó építés esetén megéri mellettük dönteni.

Valósítsa meg a terveit könnyen, kiváló minőségű anyagok segítségével! Szerezze be tőlünk a megfelelő OSB táblákat, amelyekkel hatékonyan végezheti a munkáját! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére.

Kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon: