Lambéria

AkcióKapcsolat

13 mm vastagságú lambéria

Borovi lambéria
13x100x4000 mm „AB” minőség 3490 Ft/m2

A kínálatunkból elérhető legvékonyabb lambéria, mely kiválóan alkalmas beltéri felhasználásra. A borovi fenyő esztétikus megjelenése melegséget és természetes hangulatot ad otthonában. Ajánljuk falak, mennyezetek burkolására. Alternatív felhasználása kocsibeállók, szaletlik tetejének látszó burkolására.

14 mm vastag lambéria

Borovi lambéria
14x110x4000 mm AB 3990 Ft/m2 akció: 3840​ Ft/m2
14x120x3200 mm​ AB 3990 Ft/m2 akció: 3490 Ft/m2
14x120x4000 mm, „AB” minőség 3990 Ft/m2

Ezt a méretet vastagsága és szélessége miatt már inkább kültéri felhasználásra
javasoljuk, azonban beltérben is nyugodtan felrakható.
Leginkább tetők dobozolására, továbbá szaletlik, kocsibeállók mennyezetének burkolására használják. Borovi fenyő lambéria révén sokkal időtállóbb, mint a hagyományos luc lambéria.

16 mm vastag lambéria.

Borovi lambéria
16x110x4000 mm, „AB” minőség 4490 Ft/m2 akció: 4290 Ft/m2
16x120x3200 mm, „AB” minőség 4490 Ft/m2 akció: 4290 Ft/m2
16x120x4000 mm, „AB” minőség 4490 Ft/m2

Ez a legvastagabb hagyományos profilú lambéria a kínálatunkban. Itt is fontos,
hogy időtálló, melyet vastagsága és a fa fajtája, a borovi fenyő biztosít. Kellemes, természetes megjelenése kiválóan alkalmas tetők dobozolására, szalaetlik, kocsibeállók mennyezetének burkolására, esetleg oldalfalként használva.

A lambériát kizárólag borovi fenyő alapanyagból gyártjuk, 13-14-16 mm vastagságban.

Mennyiségi korlátozás nincs, akár egy szálat is vásárolhat!

Egyes termékeinkből elérhető 4 méternél rövidebb kiszerelés is.
Továbbá egyes méreteinkből elérhető „C” minőségi osztályba sorolt termék is.

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t.

Várjuk megkeresését elérhetőségeinken!

Minőségi osztályok:

"AB" minőségi osztály:

 • az „AB” minőségi osztályba sorolt termékek akár natúr vagy átlátszó lakk felületkezeléssel is esztétikus megjelenést biztosítanak.

"B" minőségi osztály:

 • minden szál többé-kevésbé elszíneződött felületű.

"C" minőségi osztály:

 • minden szál kieső csomót tartalmaz, színeződésmentes és elszíneződött szálak egyaránt.

A borovi fenyő előnyei:

 • A borovi fenyő – tulajdonságaiban, minőségében és ellenálló képességében – a luc és a vörösfenyő között helyezkedik el.
 • A borovi fenyő a luchoz képest keményebb fafajta, jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak, mely a járó hajópadlónál különösen nagy előny.
 • A borovi fenyőből készült termékek – így a lambéria és a hajópadló is – a magasabb gyantatartalomnak köszönhetően jobban ellenáll az időjárási hatásoknak.
 • A borovi fenyőből készült termékek az egyedi erezetnek köszönhetően esztétikailag kellemesebb megjelenésűek.
 • A borovi fenyőből készült termékek – a vörösfenyőhöz hasonlóan – az idő múlásával beérnek, és a vörösfenyőhöz hasonló, vöröses színárnyalatot vesznek fel.

Lambéria termékeink trapéz profillal, nút + féder marással, és az alábbi méretekben készülnek.

A 13- 14- 16 mm vastagságban készült lambéria kiválóan alkalmas beltérre, tetőtér lezárásaként, fal-, ferde sík és mennyezetburkolatként. A lambéria természetes anyaga, a fa melegséget, mintázata változatosságot varázsol otthonába.

Különleges és természetes hatás fenyő lambériával

Kedveli a természetes anyagokat? Tetőtér vagy télikert kialakítására kerül sor? Számos esetben nyújt kiváló megoldást a fenyő lambéria.

A faanyag széles körben nyújt lehetőséget az elképzelések megvalósítására. Különböző keménységű és színű termékek állnak rendelkezésre, amelyekből rengeteg áru készül. Többek között az építőipar és a bútoripar használja fel folyamatosan.

Ha családi háza van, és tetőtér beépítésére készül, nagyszerű ötlet a lambéria alkalmazása mellett dönteni. Ez a kiváló minőségű anyag a télikert, és más hasonló szerkezetek kialakítása esetén is eleget tesz az elvárásoknak.

fenyő lambéria

Tetőtér lezárásaként, ferde sík és mennyezet burkolataként, valamint falra is jó ötlet felhasználni. Jól mutat az új ingatlanokban, és érdemes a régi épületeknél is kihasználni az előnyeit. Ha szeretne időtálló, strapabíró megoldást, akkor a borovi fenyő lambéria a tökéletes.

Egyre többen döntenek úgy, hogy lambériát borovi fenyőből készítve vásárolnak. Nálunk lehetőség van akár egy szál beszerzésére is, így bármilyen terveket kíván megvalósítani, egyszerűen juthat jó eredményre.

Több ok miatt megéri borovi fenyő lambériát rendelni:

 • Kitűnően ellenáll a mechanikai hatásoknak.
 • Megállja a helyét a szélsőséges időjárási viszontagságok mellett is.
 • Kellemes, barátságos hangulatot teremt.
 • Gyorsan és jól szárítható anyag, így könnyen felhasználható.
 • Egyszerűen megmunkálható, darabolható.
 • Tartós és esztétikus megoldás.

Az épület fenyő lambériából készített részei igazán különlegesek, pozitív hatást keltenek. A kiváló minőségnek, a strapabírásnak köszönhetően hosszú éveken keresztül eleget tesznek az igényeknek. Szép teret varázsolhat, ha fenyő lambériával gazdagítja az ingatlanát.

Alakítson ki esztétikus, stílusos, praktikus környezetet! Ha pedig hajópadló kivitelezésére vagy javítására van szükség, szintén érdemes hozzánk fordulni! Minőségi osztályok és vastagság szerint választhat széles kínálatunkból, így könnyen megtalálhatja azt a terméket, amivel a terveit meg tudja valósítani. Keressen bennünket, és szerezze be kedvező áron a megfelelő lambériát!