Járó hajópadló

AkcióKapcsolat

20x120x4000 mm AB 6290 Ft/m2

A járó hajópadló, mint ahogy a nevében is benne van járható felületű. Összetétel után egységes sima felületet biztosít, melynek végeredménye egy gyönyörű padló otthonában.
Ajánlott a lerakott darabokat összecsiszolni, majd vékony lakkréteggel elátni.

A borovi fenyőből készült járó hajópadlót leggyakrabban belső terek, szobák burkolataként használjuk, elsősorban beltéri járófelület kialakításához ajánljuk.

Igény esetén azonnal festhető.
Ezen termékünk profiljának köszönhetően kiválóan alkalmas vízszintes burkolásra, csiszolás után teljesen sík felületet kialakítva.

Családi házaknál, szobák burkolásra gyakran használják a keménysége miatt.

A járó felületű hajópadló esztétikus meleg megjelenést biztosít az otthonában.

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t.

Várjuk megkeresését elérhetőségeinken!

Miért jár jól a borovi hajópadlóval?

borovi fenyőből készült járó hajópadló

Szeretne olyan melegburkolatot találni, amelytől kellemesebb, esztétikusabb lesz a környezete? Válassza a borovi fenyőből készült járó hajópadlót!

A melegburkolatoknál manapság ugyanolyan fontos az esztétika és a megbízhatóság, azonban nem mindenki tudja azt, hogy melyek azok az anyagok, amik meg is felelnek az elvárásoknak. Egyeseknek szimpatikus megoldásnak tűnhetnek a járó hajópadlók, azonban tartanak attól, hogy kényes lenne a felületük. Az igazság az, hogy ettől nem kell félni, a járófelületű hajópadlót nyugodtan választhatják az érdeklődők, főleg akkor, ha borovi fenyőből készült.

Miért érdemes a borovi fenyőből készült járó hajópadlót választani?

A borovi hajópadló valójában egy nagyon egyszerűen, könnyen tisztán tartható felület, ami meghálálja az odafigyelést, gondoskodást. Ha esetleg úgy ítélné meg a jövőben, hogy a padlónál a tisztítás sem használ már, fel is újíthatja a felületet, így az ismét hibátlan lehet. Ez költséghatékony alternatívát kínál, hiszen nem kell azért felszedni a borovi fenyő járó hajópadlót, hogy az megint megfeleljen az igényeknek.

A borovi fenyő hajópadló esetében a környezetkímélést is meg lehet említeni, mivel természetes anyagról beszélünk.

Az egészségmegőrzéshez is hozzájárul a borovi járófelületű hajópadló

Akiknek fontos az egészségük, és ezt az otthonuk kialakításakor is előtérbe helyezik, nekik mindenképp megéri a borovi hajópadlót választani. Az anyag által garantált a izomkímélő járás, ez pedig egyúttal növeli a komfortérzetet is. Sokkal kellemesebb érzetet biztosít, a puha anyaggal csökkenthető az ízületi fájdalom is hosszú távon.

Tapasztalja meg Ön is a borovi fenyőből készült járó hajópadló előnyeit, és szerezze be kínálatunkból! Legyen szó építkezésről, felújításról, bennünket mindig megéri felkeresni a melegburkolat beszerzéséhez. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről.

Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.