Gyalult deszka

AkcióKapcsolat

Borovi gyalult deszka 18x110x4000 mm 670 Ft/fm

gyalultdeszka

Ezen termékünket kifejezetten kerítések építésére ajánljuk. A borovi fenyőből készített gyalult deszka jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak, a megfelelő kezelés azonban elengedhetetlen. Vastagsága révén felhasználható még polcként is, vagy barkácsolási célra.

Borovi fenyő alapanyagból négyoldali gyalulással „AB” minőségben készült termék.

Mennyiségi korlátozás nincs, akár egy szálat is vásárolhat!

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t.

Kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

Időtálló és sokoldalú gyalult deszka az egyedi tervek megvalósításához

Előnyben részesíti a természetes anyagokat, így a kerítést is szeretné fából kivitelezni? Számos előnnyel jár a gyalult deszka felhasználása.

A faanyagok széles körben töltenek be kiemelt szerepet. Rengeteg területen van lehetőség a felhasználásra, mindenki könnyen megvalósíthatja az egyéni igényeit. Különböző szerkezetek, berendezési elemek készítésére kerülhet sor, és elengedhetetlenek az építőipar területén.

Fontos, hogy mindig a célnak megfelelő tulajdonságokkal rendelkező faanyag álljon rendelkezésre. Nem minden típus segítségével lehet ugyanazokat a célokat elérni, ezért szükség van a körültekintő választásra.

Ismeri a gyalult deszkát? Ha még nem, érdemes erre időt és figyelmet fordítani, ugyanis sokoldalúan alkalmazható, kiváló minőségű termékről van szó. A gyalult faanyag könnyen megmunkálható, strapabíró, a legjobb minőséget biztosítja.

A kész állapotban beszerezhető, felhasználásra váró gyalult deszka sima, egyenletes felülettel rendelkezik, az élei már le vannak tompítva. Ennek köszönhetően nem kell tartani a szálkáktól, biztonságos megoldást nyújt.

Milyen előnyökkel jár még a borovi gyalult deszka? Egyszerű vele dolgozni, kevés bevonó anyagra van szükség a felületkezeléshez. Kiváló ellenálló képességgel rendelkezik, így megállja a helyét a változó környezeti hatásokkal, valamint a kártevőkkel, a gombákkal szemben is.

A gyalult deszka borovi fenyőből kiváló választás kerítéslécek, ágyrácsok, szegélylécek, és más termékek gyártásához is. Ha megbízható kézből szeretne gyalult borovi fenyőlécet, akkor a legjobb helyen jár. Kedvező áron juthat hozzá a kiváló minőségű, megfelelő méretű termékekhez.

A gyalult borovi fenyő lehetővé teszi az egyedi elképzelések megvalósítását. Különleges szerkezetek készíthetőek, amelyek hosszú időn keresztül tesznek eleget az elvárásoknak. Akár a saját tervei szerint szeretne alkotni, akár mások megrendeléseit teljesíti, mindenki elégedett lehet a gyalult faanyaggal. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy minél hamarabb el tudja kezdeni a munkálatokat gyalult borovi fenyőből!