Deszka termékleírás

Gerenda
gerenda
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Gerenda
gerenda
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
Fűrészáru
previous arrow
next arrow

Deszka árak

Méret, mm
Hosszúság, mm
M3/Db
Ár/ db, Ft
25*100
5000
0,0125
1825
25*150
5000
0,01875
2738
25*150
6000
0,0225
3285

Fűrészáru, 146000 Ft/m3 bruttó

Áraink bruttó árak és forintban értendők.

Előzze meg a tetőszerkezet hibáit építő minőségű deszkákkal!

építő minőségű deszka

Szeretne időtálló, strapabíró tetőszerkezetet? Helyezze magasra az elvárásokat, mindenképp az építő minőségű deszka mellett tegye le a voksát!

A tetőszerkezetek az épületek lényeges részét képezik, éppen ezért nem lehet a véletlenre bízni a kivitelezést. Amikor az alapanyag kerül beszerzésre, mindenképp szem előtt kell tartani azt, hogy a tető az, ami leginkább ki van téve a szélsőséges körülményeknek. Egész évben ellen kell állnia az időjárás fizikai hatásainak, és tűrnie kell a változó hőmérsékletet is.

Fontos, hogy a vásárlás előtt az emberek tudják, hogy az építéshez használt faanyagoknál is többféle minőséggel találkozhatnak. Ha a tetőszerkezethez választanak, akkor ragaszkodjanak az építő minőségű deszkákhoz.

Építő minőségű deszka, amellyel megakadályozhatja a költséges javításokat

Az építődeszka lényeges szerepet tölt be abban, hogy a tetőszerkezetek valóban ellenállók legyenek.

A gomba és rovarfertőzött anyagok elég hamar elkorhadnak, tartásuk nagy mértékben romlik, ez pedig a tető esetében óriási kockázatokkal jár. Amennyiben az emberek már a kivitelezéskor előtérbe helyezik a minőséget, és ragaszkodnak az építő minőségű deszkákhoz, úgy megspórolhatják a szerkezet javításának árát.

A tetőszerkezet helyreállítása nem csupán nagy kiadással jár, hanem összetett munkálatokkal is, amelyek sok kompromisszumot követelhetnek meg az érintett ingatlantulajdonosoktól.

Még milyen munkálatokhoz használható fel az építődeszka?

A tetőszerkezeteken kívül akkor is lehet gondolni az építő minőségű deszkákra, ha az ember alátét deszkázatot szeretne kivitelezni, vagy faházat építtetne.

Bútorasztalosoknak is ajánljuk termékeinket, a borovi fenyő deszkákat, amik felhasználásával kiváló árucikkeket készíthetnek ügyfeleinknek.

A fenyő építődeszka maximálisan megfelel az elvárásoknak, rendelje meg Ön is a szükséges mennyiségben!

Vonzó ajánlatokkal, ügyfélközpontú kiszolgálással várjuk a vásárlóinkat. Ha szeretne bővebb információkhoz hozzájutni az anyagokról, keressen fel bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.