Brikett/Forgács

AkcióKapcsolat

Fenyőbrikett 20 kg-os kiszerelésben

<br />
Fenyőbrikett 20 kg-os kiszerelésben<br />

Ára: 3200 Ft/zsák, 160 Ft/kg

Általunk gyártott, úgynevezett pogácsa brikett. Magasabb fűtőértékkel bír, mint a keményfa
brikett. 20 kg-os kiszerelésben kapható. Könnyen tárolható.

Tölgy brikett (Pini Kay) 10 kg-os kiszerelésben

<br />
Tölgy brikett (Pini Kay) 10 kg-os kiszerelésben<br />

Ára: 2500 Ft/csomag, 250 Ft/kg

Keményfa (Pini Kay) brikett 10 kg-os csomagolásban. Kiváló fűtőértékkel bír, könnyen
pakolható, tárolható, egyszerű a kezelése. Hamutartalma alacsony.

Kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

Brikettek többféle változatban és kiszerelésben a hatékony fűtéshez

Hatékonyan és kényelmesen felhasználható tüzelőanyagot keres? Többféle változatban és kiszerelésben kínálunk magas fűtőértékű brikettet.

Különböző fűtőberendezések és anyagok állnak rendelkezésre a téli időszakban, amelyek lehetővé teszik a meleg biztosítását. Mindenki egyéni igényei szerint rendelheti meg a számára megfelelő termékeket. A magas energiaárak miatt egyre szélesebb körben döntenek a faanyag felhasználása mellett.

Nem csak a hasított tűzifára érdemes gondolni, ha szeretne hatékony megoldásra jutni. A brikettek kiváló fűtőértékkel rendelkeznek, és sokkal kényelmesebb tárolást, felhasználást tesznek lehetővé. Nem kell a darabolást elvégezni, nincs szükség nagy helyiségre a megfelelő mennyiség raktározása érdekében.

brikett

Mindig megrendelheti a szükséges adagot, választhat fenyő brikettet vagy tölgy brikettet. Kályhában, kandallóban, és más olyan fűtőberendezések esetén, amelyek alkalmasak fával, szénnel történő fűtésre, lehetőség van a brikett alkalmazására is. Ipari fűtőanyagként is kiválóan megállja a helyét.

Miért érdemes brikett beszerzése mellett dönteni?

  • A használatra kész, tiszta állapot lehetővé teszi, hogy kerti- vagy grillsütőben égjen.
  • Egyszerűen begyújtható, mert könnyen lángra kap.
  • Önmagában is tökéletesen tölti be a szerepét.
  • Nagyobb hatásfokkal ég, hosszabb időn keresztül izzik, mint a hagyományos tüzelőanyag.

Hasznos tanács a brikett felhasználásához:

Célszerű a tűzgyújtást kis mennyiséggel kezdeni, ezt követően fokozatosan szükséges még tenni rá. Begyújtáskor fontos a nagyobb szellőzés biztosítása, ezt követően lényeges csökkenteni. Érdemes elsőként könnyű szerkezetű brikettet választani, ami jól ég alacsonyabb hőmérséklet mellett, ezt követően pedig kitűnően tölti be a szerepét a keményfa brikett, amely magas hőmérsékleten ég jól.

A tölgy brikett, más néven Pini Kay keményfa 10 kg-os kiszerelésben kapható nálunk. A fenyő brikett, amit pogácsa brikettnek is neveznek 20 kg-os kiszerelésben rendelhető. Kedvező árakkal, gyors kiszolgálással várjuk, és kényelmesen juthat hozzá a szükséges mennyiséghez.

Szerezze be tőlünk a megfelelő termékeket, legyen elégedett a kitűnő fűtőértékkel! Bármilyen kérdése merül fel a brikett rendeléssel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!

Kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon: